Αρχική σελίδα    Sitemap  
 
ΕλληνικάEnglish
Newsletter   
 
Επιθυμώ να λαμβάνω το newsletter σας στο ακόλουθο e-mail:

 
SPONSORS    
  Alpin CLub - ION BREAK Sponsor

 


 
Εταιρικά προγράμματα
 
Company incentives teamwork photoΤα εταιρικά προγράμματα είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους των εταιρειών για να συσφίξουν τις ενδο-εταιρικές τους σχέσεις, να επιβραβεύσουν το προσωπικό ή τους συνεργάτες τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να παρουσιάσουν ένα νέο προϊόν.
Το Alpin Club με γνώμονα την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών και σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία του σχεδιάζει και υλοποιεί :

Ταξίδια κινήτρων (incentives), Εκπαιδευτικά προγράμματα (team building), Συνεδριακά προγράμματα, Προγράμματα προώθησης

team work travel by Alpin ClubΤαξίδια κινήτρων (incentives) :
Το Alpin club παρέχει ολοκληρωμένα προγράμματα κινήτρων για στελέχη, πελάτες και συνεργάτες με στόχο την επιβράβευση της παραγωγικότητας και της πιστότητάς τους .
Τα ταξίδια αυτά έχουν προορισμό τόπους ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και σε συνδυασμό με τα παιχνίδια συνεργασίας και στρατηγικής χρησιμοποιούνται ως εργαλεία για να μπορέσουν τα μέλη της ομάδας να γνωριστούν, να χαλαρώσουν και να βρουν κοινούς τρόπους επικοινωνίας. Ταυτόχρονα η συμμετοχή σε τέτοιες δραστηριότητες χαρίζει σωματική και ψυχική ευεξία και προσφέρει έναν τρόπο αποδέσμευσης από τον αγχωτικό τρόπο ζωής της πόλης.

Company incentives team building in Greece by Alpin ClubΕκπαιδευτικά προγράμματα (team building) :
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι ειδικά προγράμματα, προσωπικής ανάπτυξης και διαμόρφωσης ομάδων.
Χαρακτηριστικό αυτών των προγραμμάτων είναι ότι πραγματοποιούνται σε τόπους εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς. Ο χαρακτήρας των ανθρώπων απελευθερώνεται μέσα στη φύση με συνέπεια να εξάγονται τα στοιχεία που βοηθούν στη κατανόηση των ατομικών πλεονεκτημάτων τους και ως εκ τούτου οι δεξιότητες που μπορεί να επιτελέσουν καλύτερα εντός της επιχείρησης.
Τα εκπαιδευτικά προγράμματα βασίζονται στην μέθοδο της βιωματικής εμπειρίας μέσω των ειδικών ομαδικών δραστηριοτήτων. Τα μέλη της ομάδας βελτιώνονται σε τομείς όπως η συνεργασία και η επικοινωνία και συγχρόνως μαθαίνουν να διαχειρίζονται το χρόνο, να επιλύουν προβλήματα, να διαπραγματεύονται, να αναλαμβάνουν ηγετικό ρόλο, να έχουν κοινούς στόχους.

conference meeting by Alpin ClubΣυνεδριακά προγράμματα :
Το Alpin club διοργανώνει συνεδριακά προγράμματα σε ολόκληρη την Ελλάδα συνδυάζοντας ένα προϊόν εναλλακτικού τουρισμού με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας εταιρείας. Γνωρίζοντας τις υψηλές απαιτήσεις ενός συνεδρίου, το άριστα διαμορφωμένο πρόγραμμα και οι άρτια εκπαιδευμένοι συνοδοί σας διασφαλίζουν υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών.
Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών που με μοναδικό τρόπο διασφαλίζει το Alpin club προκειμένου να συνδυάσουμε τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με ανανέωση, ξεκούραση και ψυχαγωγία.

 
 
ΚΑΙΡΟΣ          
  Πριν ξεκινήσετε για τον προορισμό σας δείτε αναλυτικά τον καιρό (Θερμοκρασία, Υγρασία, Διεύθυνση ανέμου-Ένταση κ.λ.π) :

Για την Ορεινή Ναυπακτία πατήστε εδώ.

Για την Ορεινή Αρκαδία πατήστε εδώ.
 
ΧΑΡΤΕΣ         
  Driving directionsΠως θα πάτε στον Έυηνο
Κάντε κλικ εδώ για οδηγίες

Πως θα πάτε στην Καρύταινα (Λούσιος)
Κάντε κλικ εδώ για οδηγίες
 
Affiliates       
  Sports World  
Home (EN) - Sitemap (EN) - Activities - Rafting in Greece - Lousios-Alfeios river - Evinos river - Araxthos river - Erimanthos river - Tavropos river - Axeloos river - Trikeriotis river - Hot dog - Lousios-Alfeios river - Evinos river - Monoraft - Evinos river - Hydrospeed - Greece Kayak lessons - Adventure park - Climbing tower - Rappel - Archery - The spider - Monkey bridge - Flying fox - Horse back riding in Greece - Hiking in Greece - Mountainous Naupaktos - Mountainous Arkadia - Mountain bike - Greece Canyoning - Koskaragas Canyon (Taigetos) - Nedas Canyon - Sea kayak in Greece - Lake kayak in Greece - Ski - Snowboard - 4x4 - Resources - Special excursions - Children's camp - Incentives in Greece
©1993- ALPIN CLUB LTD. All rights reserved Development and Design by Cyberdias